Nieuwe maan ceremonie


Nieuwe maan staat voor het afsterven van het oude en het prille begin van iets nieuws.  Tijd om naar binnen te gaan. Tijd om los te laten om te vergeven. Hele belangrijke stap want om met iets nieuws te beginnen moet je het eerste afronden en loslaten zodat je focus volledig op het nieuwe is. 


Daarom wil ik deze ceremonie doen om samen te verbinden, samen los laten. Bij deze ceremonie ga ik  kaarten trekken, ik maak dan gebruik van een van mijn edelstenen kaarten deck. We gaan dan samen onze wens lijst maken en doelen stellen. Edelsteen programmeren die je gaat meenemen en die je blijft herinneren je focus bij je wensen te houden, en die jou iedere stap herinnert en die je guide om je doelen en wensen waar te maken. 


Wat staat er op het programma deze avond?

  • verbinding cirkel
  • Nieuwe Maan ceremonie 
  • edelsteen met nieuwe maan 
  • affirmatie schrijven
  • edelsteen programmeren
  • Edelsteen reading

    Ja, ik doe mee    

En je ontvangt ook een edelsteen van mij die je kan programmeren maar je kan natuurlijk ook je eigen steen gebruiken.

Bij aanmelding ontvang je een regenboog maansteen. En deze kan je op de ceremonie avond gebruiken om te programmeren met een affirmatie.

Maansteen is sterk verbonden met de maan en met intuïtie. Zijn krachtige effect is het kalmeren van emoties. Maansteen is vol ontvankelijke, passieve, vrouwelijke energie. Het brengt mannelijke en vrouwelijke energie met elkaar in evenwicht. Regenboog maansteen werkt vooral op het spirituele vlak. Het biedt spirituele bescherming en stimuleert spirituele gaven, spirituele ontwikkeling en inzicht gevende en spirituele dromen. 

De ceremonie is op maandag 12 april om 20.30. de ceremonie vindt plaats online. Je ontvang een link waarmee je makkelijk mee kan doen. 


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd