Petite Beauty

Petite Beauty

De petite collectie. De petite Armbanden zijn hele fijne kralen armbandjes gemaakt van natuursteen van 4mm. En elke armband heeft een mooie betekenis. In deze blog ga ik iets meer over deze mooie armbanden vertellen. Ik begin met de Amazoniet petite armband .

amazoniet petite.

De Amazoniet petite is gemaakt van 4mm amazoniet kralen. amazoniet  brengt balans en is een sterke beschermer tegen negatieve energie, elektromagnetische straling (mobiele telefoons, computers, magnetrons, etc.) en de schadelijke invloeden van milieuvervuiling en wateraders e.d.. Daarnaast werkt de steen kalmerend en brengt evenwicht bij extreme stemmingswisselingen, verdriet, bezorgdheid, angst, trauma’s, zorgen en rouw. Het versterkt de vrije wil, vermindert een slachtofferhouding en helpt bij het oplossen van problemen omdat het verstand en intuïtie in balans brengt. 

 

Chrysocolla petite armband

chrysocolla armband

Chrysocolla zorgt voor balans en innerlijk evenwicht en werkt activerend of kalmerend al naar gelang wat nodig is in een bepaalde situatie. Als men weinig energie heeft en zich futloos voelt, werkt het activerend, geeft kracht en zet aan tot handelen. Als men nerveus of gespannen is werkt de steen kalmerend en verlicht overprikkeldheid en stress. Het helpt negatieve emoties zoals schuldgevoel en (liefdes)verdriet verminderen. De steen zet aan tot zelfreflectie, stimuleert een neutrale en open houding en laat de waarheid naar boven komen. Het bevordert helderheid van geest, maakt creatief en bevordert communicatie. Spiritueel absorbeert het negatieve energie en reinigt en activeert de chakra’s. 

Serpentijn Petite armband

serpentijn armband

Serpentijn brengt balans in lichaam en geest en helpt negatieve energie en straling buiten houden. De steen werkt kalmerend bij nervositeit, spanningen en stress en zorgt voor innerlijke rust. Ook bij conflicten bevordert de steen evenwicht en stimuleert tot het sluiten van een compromis. Seksuele problemen veroorzaakt door gespannenheid worden verminderd. Spiritueel bevordert de steen spirituele vermogens en is zeer geschikt om een meditatie te ondersteunen. 

Dalmatier petite armband

dalmatier armband

Dalmatier is een sterk beschermende steen die evenwichtiger maakt. Het beschermt tegen straling en negatieve energie en helpt deze energie uit het lichaam te verwijderen. Daarnaast helpt de steen mensen die te rationeel zijn en mensen die hun gedachten stroom niet kunnen stoppen, meer tot rust te komen. Dalmatiër jaspis werkt opbeurend en geeft energie. Hierdoor kan het depressie verminderen en nachtmerries verminderen. 

 Binnenkort wordt de petite collectie uitgebreid met meer edelstenen. 

 

 petite armband

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.