blog — edelstenen RSSGeel calciet

De yellow Flavor  ketting is gemaakt van een RVS ketting met een  ruw gele calciet hanger. Het is een nieuwe aanwinst in de Beau Accessoires collectie. Een mooie gele steen, je kan het ook de zonnestraal noemen, want het heeft een mooie gele kleur die precies op een zonnestraal lijkt.

Lees verderEdelstenen als een reis buddy!

We zijn in Juli! In Juli begint alle leuke vakanties dus iedereen is aan het voorbereiden voor de vakantie periode. Als het goed is staat heel veel al klaar voor de vakantie avonturen. Ik dacht misschien een goed moment om het over kristallen te hebben die je als reisbuddy mee kan nemen op reis.

Lees verderTop 3 best bekeken video

Zoals je weet maak ik ook YouTube video. En daar geef ik ook veel informatie over edelstenen. Alles wat ik leer deel ik in de video´s. En ik maar ook video´s over hoe ik kristalen in mijn leven toepas. En wat ik altijd belangrijk vind en andere ook mee geeft. is volg je intuïtie. 

Lees verderKristallen voor lente

Lente sta voor een nieuw begin. Het ideale moment om ook je huis te bevrijden van dat wat geweest is. De nieuw begin set past goed bij lente Bij de lente ga ik goed na over wat ik wil, zet een doel voor de toekomst neer.

Lees verderkristallen voor moeder en kind

Moeder zijn is geen makkelijke taak. Om ons gezonde verstand te behouden en gezond te blijven, moeten we ons eraan herinneren om voor onszelf te zorgen. Kristallen bevatten krachtige energieën die trillingen creëren die negatieve energieën kunnen omzetten in positieve. Ik heb een lijst gemaakt met wat mooie kristallen speciaal voor de moeders,

Lees verder