blog — cadeau tip RSSSerenity edelsteen gift set om te ontspannen

De Serenity edelsteen gift set focus op het kalmeren van je binnenwereld. Deze edelsteen gift set kan je ondersteunen in je ochtend, middag en-of avond routine, bij het creëren van meer rust en om te aarden. In onze drukke leven vergeten we te genieten van wat er nu is. Wat ontvang je in de gift set? een salie bosje, aragoniet theelichthouder, Seleniet reiniger schijf en een serenity amazoniet sieraden set. En om de box nog specialer te maken heb ik  ook een prachtige verrassing toegevoegd.  Salie bosje Salie werkt heel zuiverend. Het smudgen met salie kan je helpen om je ruimte of jezelf te reinigen, en te ontdoen van al het negatieve energie om je heen. Het kan je edelstenen...

Lees verder

Petite Beauty

De petite collectie. De petite Armbanden zijn hele fijne kralen armbandjes gemaakt van natuursteen van 4mm. En elke armband heeft een mooie betekenis. In deze blog ga ik iets meer over deze mooie armbanden vertellen. Ik begin met de Amazoniet petite armband .

Lees verderGeel calciet

De yellow Flavor  ketting is gemaakt van een RVS ketting met een  ruw gele calciet hanger. Het is een nieuwe aanwinst in de Beau Accessoires collectie. Een mooie gele steen, je kan het ook de zonnestraal noemen, want het heeft een mooie gele kleur die precies op een zonnestraal lijkt.

Lees verder