About


Over Beau Accessoires

Beau Accessoires bestaat sinds 2015 en is geboren uit liefde voor de schoonheid die de natuur te bieden heeft. Deze liefde geef ik vorm in sieraden, waarmee ik jou een speciaal gevoel wil geven. Het gevoel van zelfvertrouwen dat je de wereld kunt veroveren. Alle materialen zijn met aandacht geselecteerd, ik gebruik voornamelijk natuursteen, edelsteen, swarovski elements voor dat beetje extra en stainless steel voor een stoere touch. Doordat de sieraden alleen van de allerbeste kwaliteit materialen worden gemaakt heb je er gegarandeerd lang plezier van. Alle bestellingen worden natuurlijk met aandacht en liefde op een feestelijke manier verpakt.

 

Over mij

Ik ben Melany, eigenaresse van Beau Accessoires. Ik woon samen met mijn partner Emo, mijn   dochter Kaylinn (10) en zoon Daylen (6) in Arnhem. Ik ben creatief, kleurrijk en ondernemend;   zonder dit was ik waarschijnlijk ook geen shop begonnen. Een van de dingen die ik het liefste doe     is sieraden maken die passen bij de persoon die ze draagt. Het is mijn droom om met mijn     sieraden  de wereld nog mooier en gelukkiger te maken.

Wanneer jij een sieraad kiest uit de shop, laat hierbij dan je gevoel spreken en kies de speciale combinatie die bij jou past. And go conquer the world with your special jewellery!

Liefs,

Melany